Ugrás a fő tartalomra

6000 Kecskemét, Bibó István utca 1.


+36 76 482-511

Széchenyi 2020 projektek


Széchenyi 2020 projektjeink

További projektjeink

GINOP-6.1.3-17-2018-00014 Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Kecskeméti Szakképzési Centrum szervezésében

A Kecskeméti Szakképzési Centrum a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” tárgyú felhívására benyújtott GINOP-6.1.3-17-2018-00014 azonosító számú „Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Kecskeméti Szakképzési Centrum szervezésében” című projektje támogatásban részesült az Európai Szociális Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból. A projekt átfogó célja, hogy a 16 év feletti, a Kecskeméti Szakképzési Centrum kecskeméti, tiszakécskei és kunszentmiklósi járásaiban lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező célcsoporttagok idegen nyelvi kompetenciájának fejlesztésével hozzájáruljon a foglalkoztatás bővüléséhez és a gazdaság versenyképességének növeléséhez.
Bővebben a projektről

Csatolt fájlok

 • ESZA_Adatkezelesi_tajekoztato_resztvevoknek_GINOP-6.1.3[1].pdf

 • KER_önértékelési-táblázat_cefr-hu_GINOP-6.1.3[1].pdf

 • F-2-4-Jelentkezési-lap_GINOP-6.1.3[1].doc

A Kecskeméti Szakképzési Centrum pályázatot nyújtott be a „A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” tárgyú felhívásra, amit Magyarország Kormánya a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül tett közzé. Ennek megvalósítására a Nemzetgazdasági Minisztérium 519,42 MILLIÓ FORINT vissza nem térítendő támogatásban részesítette a szakképzési centrumot.
Bővebben a projektről

Csatolt fájlok

Pályázati támogatás segítségével napelemes áramtermelő rendszer kerül telepítésre a Kecskeméti Szakképző Centrum tagintézményein. A napelemes rendszer által termelt villamos energia lefedi az éves fogyasztás több mint 70%-át. A beruházás szorosan kapcsolódik ahhoz a nagyszabású fejlesztéshez, melynek köszönhetően 2020-ra az ország egész területén sor kerül a villamos energia fogyasztás csökkentését célzó beruházásokra a költségvetési szerveknél, illetve a megújuló energiafelhasználás népszerűsítésére.
Bővebben a projektről
A kollégiumi épület energiahatékonyságának növelése, az épület hőszigetelésének javításával és megújuló energiaforrások alkalmazásával. A projektgazda az energiahatékonysági fejlesztések megvalósításával hozzájárul a decentralizált, környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedéséhez, továbbá a városrész környezettudatosságának és élhetőségének javításához.
Bővebben a projektről
A GINOP-6.1.10-VEKOP-19-2020-00002 számú projekt feladata a szakképzés átalakításának segítése és az IPAR 4.0 technológia használatára felkészítő tudásközpont és innovatív képzési rendszer kialakítása. A támogatási kérelem célja az akkreditált vizsgaközpontok módszertani megalapozása, az akkreditációs rendszer kidolgozása és az első vizsgaközpontok létrehozása pilot jelleggel. A megvalósítás során kiemelt szerepet kap a tapasztalatok kiértékelése, valamint a vizsgaközpontok működését biztosító ügyfélszolgálat és informatikai rendszer felállítása. A fejlesztés keretében a képzőhelyek a gazdaság igényeinek megfelelő képzési tartalmakat alakítanak ki, képzéseket, készségfejlesztő szolgáltatásokat nyújtanak, kiemelten a szakképzési centrumok oktatói, pedagógusai és egyéb munkavállalói számára.
Bővebben a projektről
A szakképzési rendszer fejlesztésének egyik kiemelt célja a szakképzési centrumok aktív vállalati kapcsolatainak fejlesztése és a KKV-k szerepvállalásának erősítése a gyakorlati képzésben. A kis- és középvállalatok szerepvállalásának erősítése érdekében racionalizálni kell a duális képzéssel kapcsolatos adminisztrációs terheket. A szakképzési centrumok meglévő tanműhelyeire, infrastruktúrájára és eszközeire alapozva létre kell hozni a KKV-k együttműködésére alapozott Ágazati Képzőközpontok rendszerét.
Bővebben a projektről
A Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának energetikai korszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg.
Bővebben a projektről



  • SZC logo fehér
  • Kecskeméti SZC

   6000 Kecskemét, Bibó István utca 1.

  • Telefon: +36 76 482-511

   E-mail: titkarsag@kecskemetiszc.hu

   OM azonosító: 203041

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001288/2015, E/2020/000133, B/2020/000857


  2024Kecskeméti SZC