Kecskeméti Szakképzési Centrum

Adatvédelmi felelős képzés

Adatvédelmi felelős képzés indul a Kecskeméti Szakképzési Centrumban

(E-001288/2015/D007)

Az új európai uniós általános adatvédelmi rendelet (GDPR) az EU területén az adatvédelemmel összefüggő kérdéseket szabályozza. Széles körben kötelezővé teszi közintézményeknél és vállalatoknál adatvédelmi felelős (adatvédelmi tisztviselő) kinevezését. Minden olyan szervezetnél szükség lesz adatvédelmi tisztviselő kinevezésére, ahol nagy mennyiségű adat kezelése történik. Ebbe a körbe tartoznak a nagy ügyfélszámmal rendelkező adatkezelők (pl. pénzügyi szervezetek, hírközlési, közüzemi szolgáltatók, 20 főnél több dolgozót foglalkoztató egészségügyi intézmények), hatósági, munkaügyi vagy bűnügyi adatállományt kezelők szervezetek, önkormányzati hivatalok, költségvetési intézmények, és a biztonsági kamerarendszert üzemeltetők, továbbá azok is, akik nagyszámú e-mail címmel építenek marketing adatbázist.

Tovább olvasom

Felnőttképzési referens képzés

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Felnőttképzési referens szakmai képzést (ny.sz.: E-001288/2015/B022) indít a felnőttképzési szervezeteknél dolgozó munkatársak szakmai felkészítése céljából. A képzés eredményeként elvárható, hogy jelentősen javul a felnőttképzési szervezet szakmai és ügyintézési munkája, a felnőttképzési tevékenység szervezése és adminisztrálása. A felnőttképző szervezet így sikeresen állhat majd a különböző hatósági ellenőrzések elé. Tovább olvasom

A Kecskeméti Szakképzési Centrum beiskolázási tervei

A Kecskeméti Szakképzési Centrum tagintézményeinek 2018/2019-es tanévre szóló közismereti tartalom nélküli, továbbá a szakgimáziumi érettségi vizsgára felkészítő két éves, illetve általános iskola 6.,7. és 8. évfolyamára felkészítő képzésekre vonatkozó beiskolázási tervei.

Kérjük az érdeklődőket, hogy a kiválasztott szakmával kapcsolatos kérdéseivel keressék az adott tagintézményt, és az ott megjelölt kapcsolattartót.

Felhívjuk a felnőttek figyelmét, hogy a jogszabályok szerint a második szakma megszerzése is ingyenes. Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az egyes szakképesítések oktatását csak megfelelő létszám esetén tudjuk indítani.

Tovább olvasom

„Az év tanára – A Szakképzésért” kitüntetettjei 2018.

A Kecskeméti Szakképzési Centrum vezetése a kimagasló, példamutató oktató és nevelő munkát végző pedagógusai elismerésére „AZ ÉV TANÁRA DÍJ”- (A SZAKKÉPZÉSÉRT DÍJ ) kitüntetést alapította! Az idei kitüntetettek:

ÁDÁMNÉ SZURMA MÁRIA (KSZC Tiszakécskei Kiss Bálint Szakközépiskolája);
OSZA GYÖNGYI (KSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)
LABÁTH FERENC (KSZC Kandó Kálmán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)
ORDASI KRISZTIÁN (KSZC Széchenyi Istvván Idegenforgalmi, Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)
RAJ FERENC (KSZC Kandó Kálmán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)
SZRNKA SÁNDOR (KSZC Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)
VAJDA CSABA (KSZC Gróf Károlyi Sándor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)

Gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk mindnyájuknak!

Felnőttképzési referens képzést indít a Kecskeméti Szakképzési Centrum

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Felnőttképzési referens szakmai képzést (ny.sz.: E-001288/2015/B022) indít a felnőttképzési szervezeteknél dolgozó munkatársak szakmai felkészítése céljából. A képzés eredményeként elvárható, hogy jelentősen javul a felnőttképzési szervezet szakmai és ügyintézési  munkája, a  felnőttképzési tevékenység szervezése és adminisztrálása.  A felnőttképző szervezet így sikeresen állhat majd a különböző hatósági ellenőrzések elé. Tovább olvasom

Befejeződött a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kollégiuma épületenergetikai fejlesztése

Határidőre befejeződött a „Kecskeméti Szakképzési Centrum Kollégiuma épületenergetikai fejlesztése”  című,  KEHOP-5.2.10-16-2016-00099 azonosító számú projekt kivitelezése. A pályázat keretében a Kecskeméti Szakképzési Centrum 137,22 millió forint uniós és hazai, vissza nem térítendő támogatást nyert.

A fejlesztés célja a kollégiumi épület energiahatékonyságának növelése, az épület hőszigetelésének javításával és megújuló energiaforrások alkalmazásával. A beruházás helyszíne Kecskeméten a Hunyadi János tér 4. szám alatti ingatlan, amely önkormányzati tulajdon, és a Kecskeméti Szakképzési Centrum  vagyonkezelésében van. A kollégium diákjainak száma az elmúlt években folyamatosan növekedett, jelenleg meghaladja a 200 főt. Tovább olvasom

Kecskeméti Szakképzési Centrum

Székhely:
6000 Kecskemét, Szolnoki út 31.

 

Levelezési cím:
6000 Kecskemét, Pf. 726.

 

Telefon:
+36 76 482-511

 

E-mail:
info@kecskemetiszc.hu

 

OM azonosító: 203041
Fnysz: E-001288/2015

Felnőttképzési ügyfélszolgálat

Fnysz.: E-001288/2015
Kecskeméti Szakképzési Centrum
6000 Kecskemét, Bibó u. 1.
2. emelet

 

Nyitva tartás:
Hétfő- csütörtök 9 – 16 óráig
Péntek 9 – 14 óráig

 

Felnőttképzési munkacsoport tagjai

 

Dr. Bulláné Bodor Ilona
szak- és felnőttképzési referens
237.szoba

 

Karakas Éva
szakképzési ösztöndíj felelős és felnőttképzési asszisztens
236. szoba

 

Pető István
felnőttképzési szakmai vezető
szak - és felnőttképzési referens
238/A szoba
kapcsolat@kecskemetiszc.hu

Szervezeti és működési szabályzat

Komplex tehetséggondozó projekt

Nemzetközi Pályázatok

SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA

PROGRAMOK

50%-os utazási kedvezmény vehető igénybe a rendezvényre való eljutáshoz a közösségi közlekedésben.

City App

Archívum