KECSKEMÉT

Szakmák éjszakája

2020. április 3.

A Szakmák Éjszakájának jelmondata:

„próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!”

Szakmák éjszakája - 2020. április 3.


Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák éjszakája?
Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk.
Most egy éjszaka alatt végigjárhatod a kecskeméti szakképző iskolákat, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar, játssz végig akár ezer pályát néhány óra alatt! Lehet, hogy a jövőd itt, ezen az éjszakán kezdődik!

Köszöntő


Kedves Fiatalok, Tisztelt érdeklődők!

Nincsenek könnyű helyzetben a pályaválasztás előtt álló diákok. Felelősségteljes döntést kell meghozni, mérlegelni minden szempontot egy olyan életkorban, amikor ezek a készségek még csak kialakulóban vannak. Olyan foglalkozást, hivatást kell választani, ami biztos munkahelyet, megélhetést nyújt. Azonban legalább ilyen fontos szempont, hogy olyan munkát végezzünk, amiben örömünket leljük. Ezt a választást szeretnénk megkönnyíteni rendezvényünkkel!
Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján mi ezt az élményt kínáljuk: megmutatjuk azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk.

Ezen az éjszakán nem csak megismerheted mindezt, hanem ki is próbálhatod magad, hogyan állnál helyt az életükben. Egy éjszaka, amikor a programozótól a sminkesig minden lehetsz! és ki tudja... Hátha egy nap Te leszel az, aki megosztja velünk sikereinek titkát.

A Szakmák Éjszakája rendezvénysorozat ideje alatt a helyközi tömegközlekedést 50%-os kedvezménnyel lehet igénybe venni, a következő módon:
⬢ az odaútra meg kell vásárolni a teljesárú menetjegyet, a rendezvényen le kell bélyegeztetni az intézmény bélyegzőjével, valamint el kell kérni az erről szóló igazolást
⬢ hazafele a jegyellenőrnek a lebélyegzett jegyet és az igazolást kell felmutatni és ezzel a hazaút ingyenes
⬢ csak teljesárú jegy érvényesíthető így, a hazaút a jegy birtokosának ingyenes, a hozzá tartozó igazolás névre szóló

TámogatókKiemelt támogatók-arany fokozat:


Duvenbeck IMMO Logisztikai Kft
Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

Fő támogatók- ezüst fokozat:


ACPS Automotive Kft.


MAG Hungary Kft.


RÖSCH MODE Kft

Támogatók- bronz fokozat:

Füredi Felnőttképző és Szolgáltató Kft.

Kobela Autósiskola

Féktelenül Autósiskola