• Posted on: 4 December 2017
  • By: rgazda

Újra Kiss Bálint Nap a Szakközépiskolában

November 24-én megrendezésre került a Kecskeméti SzC Tiszakécskei Kiss Bálint Szakközépiskolájának Kiss Bálint Napi rendezvénye. Az iskola névadójának tiszteletére rendezett eseménynek az Arany János Művelődési Központ adott otthont és biztosította a technikai feltételeket, melyeket ez úton is köszönünk.

A Kis-Bál-Na (Kiss Bálint Nap) keretén belül sor került a három 9. évfolyam gólyákká avatására is, majd játékos vetélkedőkön bizonyíthatták az iskola tanulói tudásukat és ügyességüket. A három évfolyamon összesen kilenc osztály nagyon szoros versenyben küzdött.

A vetélkedőben többek között puzzle, lufis játék, villámkérdések, szőlőevés, híres emberek felismerése karikatúrákról szerepeltek.

A 2017-es Kiss Bálint nap győztese a 2/10. C osztály lett. Osztályfőnökük Ádámné Szurma Mária. A képzeletbeli dobogó második fokára Horváth Ágnes, igazgató asszony osztálya a 3/11. A állhatott, míg a harmadik helyezettek a 2/10. B-sek lettek, osztályfőnökük Kovács Levente.

A harmadik helyezett az Andritz Hydro Kft, a második és az első helyen végzett osztályok Tiszakécske  címzetes igazgató asszony, Lovas Albertné, iskolánk nyugdíjas tanára és Horváth Ágnes, a szakközépiskola igazgató asszonya hirdették ki az eredményeket és adták át az emléklapokat és okleveleket. A zsűri különdíját Danyi Norbert 1/9. A osztályos tanuló kapta meg kiemelkedően színvonalas előadásáért. A különdíjakat felajánlották Nyitrainé Mudris Gabriella és Tamás Andrásné.

Meglepetésként a Négy Megye Szakképzéséért Alapítvány jóvoltából minden résztvevő osztály torta jutalomban részesült.

A hagyománnyá vált rendezvényünk színvonalas volt és rendkívül jól sikerült, köszönhetően támogatóinknak, a szervező pedagógusok, a zsűri munkájának, valamint a diákjaink lelkes hozzáállásának.

 

Újra Kiss Bálint Nap a Szakközépiskolában